Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

03.07.2023

Реабілітація поранених захисників України!

З початком бойових дій збільшилась кількість поранених захисників України. З цими пацієнтами на базі ДУ «ТМО МВС України по Дніпропетровській області» працює мультідисциплінарна реабілітаційна команда. Наші кваліфіковані фахівці приділяють велику увагу впровадженню сучасних та перспективних методик кінезіотерапії. Допомагає в лікувальному процесі технологічні пристрої та прилади, які були придбані за кошти лікарні та за участі волонтерів.

Кінезіотерапія - найбільш поширений метод відновлення організму. Даний метод включає в себе систему вправ, спрямованих на тренування глибоких м'язів і суглобів, які впритул прилягають до кістково-суглобового апарату.

  Фізичні вправи та обсяги навантаження також є ліками для організму людини. Вони можуть мати як позитивний вплив, так і навпаки, у разі неконтрольованого навантаження здатні ускладнити загальний стан пацієнта. Чітко дозовані вправи сприяють збільшенню кровопостачання в м’язах, нормалізують м'язовий тонус, відновлюють порушення трофіки. Ця методика доповнює методи та втручання інших фахівців мультідисціплинарної команди. Така співпраця сприяє найскорішому відновленню психо–соматичного  статусу  пацієнта і допомагає людині адаптуватися до нових умов життя.

(с) 2024

Запис до лікаря